Respectarea confidențialității

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la Shogun Security Vision. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a va adresa justiției.

Dacă doriți să primiți informații despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de cătreShogun Security Visio., acordul dumneavoastră este necesar.

Sunteți obligat să furnizați datele, acestea fiind necesare procesării comenzilor. Refuzul dumneavoastră determina imposibilitatea recepționării comenzilor. Informațiile înregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către operator.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice Shogun Security Vision are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este de confirmare a comenzilor.

Sunt situații când va solicităm informații suplimentare, de exemplu pentru verificări de securitate. Când informații suplimentare sunt solicitate vom încerca să va informăm la momentul colectării acestora cum intenționăm să le utilizăm.

Prin acceptarea „Termeni și condiții” vă exprimați acordul să primiți confirmare pentru recepționare comandă precum și alte informații privind status comandă.

Dacă trebuie să va contactăm și aveți cont creat, veți primi un e-mail. Dacă nu reușim pe e-mail sau nu aveți un cont creat vom încerca să va contactăm telefonic.

Pentru a putea procesa comenzile avem nevoie de nume, adresa de facturare și un număr de telefon valid. Utilizăm aceste informații pentru a procesa comandă și a va putea contacta dacă este necesar. În cazul în care doriți să va creați un cont pe site-ul Shogun Security Vision este necesară furnizarea unei adrese de mail valide.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, va rugăm să ne informați cât mai curând posibil.