Termeni și Condiții

Va rugăm verificați integritatea fizică a coletelor, integritatea conținutului în momentul în care le primiți de la FAN Courier în prezența curierului și cereți întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor dacă produsele prezintă urme de deteriorare. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.

Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Accesul și utilizarea site-ului www.shogunsecurityvision.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos. În cazul clienților persoane juridice, termenii și condițiile de mai jos vor ține loc de contract cu care ați fost de acord prin utilizarea acestui site.

Pentru alte detalii email [email protected]

Plasarea unei comenzi online valide nu garantează clientului rezervarea și/sau livrarea produsului comandat. Confirmarea stocului și rezervarea produsului în vederea onorarii comenzii se face de către operatorii noștrii prin telefon sau prin e-mail.

Atenție: prețurile produselor aduse pe comandă se poate modifica și ne asumăm aceat drept, costul transportului se poate modifica în funcție de planul tarifar sau zona de livrare al firmelor de curierat partenere sau cele alese de către client.

Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile a căror produse sau servicii au prețurile afișate eronat/derizoriu, dacă produsul nu este în stoc și nu se mai poate achiziționa de la producător/distibuitor.

Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot conține mici inadvertențe. Pozele pot fi informative, conținutul pachetului poate fi modificat de către producător fără să anunțe. Pentru mai multe detalii va rog să ne contactați pe email la [email protected]

Nu ne asumăm modificările la specificații, conținutul pachetului sau formă făcute de către producător.

Unele cuvinte sau aplicații pot apărea în altă limba decât cea selectată, ele neputând fi traduse sau nu se folosesc în România, ele se vor revizui la următoarele actualizări.

Transport gratuit la comenzile de peste 599 lei*
*valabil la coletele cu o greutate mai mică de 5kg